Over LOOXOLIFE

KWALITEIT WINT ALTIJD!

Looxolife is ontstaan als partner van bol.com in 2020. De trend die wij zagen was dat ontzettend veel ondernemers snel een product de markt op duwen zonder gedegen productonderzoek te verrichten.

Bij Looxolife hanteren wij een andere aanpak; Onze producten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden helemaal doorgetest door een testpanel. Op deze manier kunnen wij samenwerken met de beste productleveranciers en staan wij altijd voor de volle 100% achter onze producten.

Wij proberen onze mooie producten met veel passie aan jou aan te bieden! Vraag ons dus ook gerust naar meer informatie wanneer jij dit belangrijk vindt. We leggen je uit hoe een bepaald product werkt en waarom we hebben gekozen voor dit product als beste aanbod volgens ons.

Naast de beste kwaliteit hebben wij een zeer sterke klantenservice die jou supersnel en transparant te woord staat. Bij problemen sparren we samen met de klant naar een passende oplossing!

Bij LOOXOLIFE kun je dus 1000% vertrouwen op de beste kwaliteit & service! We bieden minimaal 1 jaar garantie en zelfs buiten garantie verschuilen wij ons niet achter voorwaarden maar gaan we op zoek naar een passende oplossing tegen zo min mogelijk kosten voor jou!

Zie het bewijs terug in onze hoge beoordelingen!

 • 🚚 Snelle verzending

  Verzending met GLS - Voor 22:00 besteld morgen in huis. *Ma-Vrij*.

 • 🧡 Troste partner van Bol.com

  Looxolife is al ruim 2 jaar trotse partner van Bol.com.

  Naar onze Bol Store 
 • ♻️ Minder papierverbruik

  Onze logistieke partner verwerkt oude verzendverpakkingen tot nieuw opvulmateriaal.